Egyre több társasházat kezel az Ahaus

A kiváló referenciákkal rendelkező, társasházkezeléssel foglalkozó győri AHAUS Ingatlankezelő Kft. Hatvanöt társasház működtetését végzi - megbízható hátteret, gyors problémakezelést és átlátható pénzügyi rendszert kínálva a lakóknak.

A győri AHAUS Ingatlankezelő Kft.-hez közel 2000 lakás közös képviselete tartozik. Az OLLA Group kötelékébe tartozó cég fő profilja a házkezelés – a cégcsoport az ingatlanberuházás, -tervezés, -értékesítés és projektvezetés terén tízéves tapasztalattal rendelkezik. Ez a tapasztalat garantálja, hogy profi szemlélettel lássa el a vállalkozásnak bizalmat szavazó társasházak közös képviseletét.

A Győrben egyedülálló online társasházkezelő rendszer minden lakónak lehetővé teszi, hogy naprakészen kövesse saját ingatlanja és a társasház pénzügyeit, legyen szó a fogyasztásról vagy a közös költségről. Mindez egy átlátható, könnyen kezelhető online felületen történik, amelyen elérhetők a társasház dokumentumai is.

A megbízható alvállalkozói gárda az, amelyre az AHAUS igazán büszke. „A karbantartástól a hibaelhárításig, a takarítástól a kertészeti feladatokig mindenre van partnerünk, a kisebb feladatokat pedig »házon belül«, saját munkaerővel oldjuk meg, ami jóval költséghatékonyabb, mintha egy villanykörte pótlására vagy a kaputelefon névcseréjére is külsős partnert kellene megbízni. Így az AHAUS által képviselt ingatlanok üzemeltetése valóban zökkenőmentes, akár egy kicsi, 6–8 lakásos házról, akár egy 200 lakásos lakóparkról van szó. Ezt segíti a rugalmas ügyfélszolgálat is, amely a belvárosban, ügyfélbarát környezetben fogadja a lakókat probléma esetén" – mondja Szombati Bertold, az AHAUS Ingatlankezelő Kft. tulajdonos ügyvezetője.

Az AHAUS által kínált különleges bónuszrendszer pedig már csak hab a tortán: a képviselt házak lakói számára a program számos partnere – a bútoráruháztól a drogériáig – kedvezményt ad termékeire, szolgáltatásaira.

Nem csoda, hogy egyre több lakóközösség keresi meg ajánlás alapján az AHAUS-t, és kéri fel őket a társasház képviseletére, hiszen a jó referenciánál, az elégedett lakóknál nincs jobb reklám.