Rakpart22 - Stílus, egyediség, Belváros Győr

A több mint 4000 nm-es területen megvalósuló Rakpart22 társasházban 114 db magas műszaki színvonalon kivitelezett otthon, valamint földszinti, utcára nyíló irodahelyiség kerül kialakításra. A modern épület környezetbe illesztését a belső udvaron elhelyezkedő rendezett díszkert teszi teljessé, melyet pihenőpadok, lomblevelű örökzöldek, cserjék, díszfüvek alkotnak. A házhoz tartozó teremgarázsban biztonságosan parkolhat autójával. A lakók kényelmét szolgálva a zárt tárolók a földszinten, valamint a mélygarázsban kerültek kialakításra. A kiváló adottságokkal rendelkező ingatlanok egyedülálló befektetési lehetőséget biztosítanak, a bérbe adhatóság pedig az Egyetemnek, valamint Győr város folyamatos fejlődésének köszönhetően garantált.   

Kiváló infrastruktúra

A lakópark elhelyezkedésének egyik legfőbb előnye a környék kiváló infrastruktúrája, a Rakpart22 társasház mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.

Az ingyenesen igénybe vehető Citybusz-járatok a belváros gyors és kényelmes elérését biztosítják. Az Árkád bevásárlóközponthoz és a belvároshoz közeli lokációnak köszönhetően a környéken a legmagasabb szintű szolgáltatások érhetők el, legyen szó akár vásárlásról, szórakozásról, kultúráról vagy oktatásról. A Rakpart22 lakói számára kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít a gépjárművel percek alatt, gyalogosan hosszabb sétával megközelíthető Rába Quelle Gyógy, Termál és Élményfürdő.

Modern otthonok

A Rakpart22-ben minőségi, változatos méretű és elosztású lakások között válogathat. A liftes lépcsőházakban 30-80 nm alapterületű, napfényes, praktikus elrendezésű lakások kerültek kialakításra, így mindenki megtalálhatja az elvárásainak, igényeinek és élethelyzetének leginkább megfelelő otthont.

A tervezés során arra törekedtünk, hogy élehető, jó elosztású, funkcionálisan hatékony és átgondolt alaprajzokat hozzunk létre.

A változatos méretű lakások mindegyikéhez nagyméretű erkély tartozik.

A Rakpart22 kivitelezés tekintetében is a kiváló minőséget nyújtja. A beépített anyagok minősége és a korszerű építési technológiák garantálják a lakások energiatakarékosságát, üzemeltetésük gazdaságosságát.

https://www.rakpart22.hu/