Tagore Residence - Több mint Balaton, Balatonfüred

Az élmények vonzásában

A Tagore Residence Balatonfüreden, az északi part lüktető fővárosának egy csendes környékén, az Erkel Ferenc utca és Szabadság utca találkozásánál épül fel. A kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően nem csak a mindennapok kényelméhez elengedhetetlen szolgáltatások érhetők el könnyen, de karnyújtásnyira található a reformkori belváros, ahol pezseg a kulturális élet, kávéházak, cukrászdák sora verseng az ínyencek kegyeiért, valamint a Tagore sétány, amelytől elválaszthatatlan a Borhetek, a Kékszalag vitorlásverseny és a mesés Anna-bál legendás hangulata. A Tagore Residence két részből álló, modern épületegyüttesében 35 prémium minőségű lakás kap helyet, amelyekből 7 penthouse kialakítású. A megjelenésében letisztult, visszafogott eleganciát tükröző ingatlan tökéletesen illeszkedik a romantikus, kisvárosi környezetbe.

A társasház tömbjei saját lifttel rendelkeznek, amelyek a mélygarázsból és a közös előcsarnokból is elérhetők. A parkoló lejáratának megfontolt kialakítása révén a közlekedés nem zavarja a lakók nyugalmát. A földszinten sokoldalúan használható tárolók sorakoznak, a kényeztetésről pedig egy minden elképzelést kielégítő privát wellness részleg és fitneszterem gondoskodik. Így nem csak a tóparti nyaralás élményévé, de a mindennapok részévé is válhat az egészségmegőrzés és a rekreáció. A Tagore Residence további egyedisége a két épületelem ölelte, parkosított területre álmodott kültéri medence, amelynek köszönhetően a kikapcsolódás legmeghittebb óráiban sem kell lemondaniuk a lakóknak a szikrázó balatoni napsütésről.

A Tagore Residence földszinti előcsarnokából nyílik az öltözőkkel bővített fitnesz és wellness részleg, amelyekből egyaránt megközelíthető a két épületegység gyűrűjében elterülő kültéri medence. A 85 m2-es wellness részlegben finn, infra- és bioszaunák, 6 személyes jakuzzi, merülő medence és pihenőágyak állnak a lakók rendelkezésére, a fitneszterem pedig 33 m2  alapterületen kínál lehetőséget a testmozgásra, az aktív kikapcsolódásra. A 38 m2-es kültéri medencét rendezett díszkert veszi körül. A wellness és fitnesz részleg valamint a kültéri medence kialakítása minden igénynek megfelelő, diszkrét, mégis hangulatos közösségi teret kínál a kellemes időtöltéshez, a szellemi és fizikai felfrissüléshez. A Tagore Residence-ben mindez utánozhatatlan módon egyesül egy családi ház minden kényelmével.

https://www.tagore.hu/