Városrét Lakópark (projekt bonyolítás)

A Városrét Lakópark Győr közkedvelt belvárosának északkeleti részén, a Mosoni-Duna partján, a Gyóni Géza sétány 1. szám alatt épült fel az OTP Ingatlan Zrt. lebonyolításában, a projektvezetést az Olla Group Kft. végezte.

A vízparti épületegyüttes csendes, autóforgalomtól mentes, újszerű környezetben található néhány éve épült társasházak szomszédságában, pár perces sétára az Árkád bevásárlóközponttól. Belvárosi lokációjának köszönhetően a Városrét Lakópark infrastrukturális ellátottsága kiváló, a különböző közintézmények könnyen és gyorsan elérhetőek, miközben számos bevásárlási lehetőség és szolgáltatás helyben is megtalálható.

Gépjárművel percek alatt, gyalogosan hosszabb sétával közelíthető meg a legtöbb közintézmény, polgármesteri hivatal, óvoda, iskola és orvosi rendelő is. Az épület közvetlen környezetében található az Árkád bevásárlóközpont, amely gyógyszertár, üzletek és éttermek sora mellett számos szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget biztosít a Városrét Lakóparkban lakók számára.

A 6 épületrészből álló társasház összesen 206 db magas műszaki színvonalon kivitelezett otthont tartalmaz, mely lakások 6 és 10 emelet magas liftes lépcsőházakban találhatóak. A lakóparkban felszín alatti parkoló épült, amely összesen 279 gépkocsi biztonságos parkolására alkalmas. A pinceszinten a garázsok mellett tárolók szolgálják a lakók kényelmét, korlátozott számban tárolók a lakószinteken is kerültek kialakításra. A társasház földszintjén üzlethelyiségek kerülnek megvalósításra, amelyekben a lakók kényelmét szolgáló üzletek nyílhatnak.