Rólunk

Olla Group

Győri székhelyű társaságunk 2009-ben projekt menedzsment tevékenységet folytató vállalkozásként jött létre. Jelentősebb munkáink közé tartozik a győri 206 lakásos Városrét Lakópark és a 2017-ben átadott 201 lakásos Olimpia Sétány Lakópark projekt bonyolítása, melyet a hazai lakásépítési piac évtizedek óta egyik legmegbízhatóbb és legmeghatározóbb szereplőjének, az OTP Ingatlan Zrt.-nek a megbízásából végeztünk.

A projektvezetés terén szerzett sokéves tapasztalatunk, és az ügyfelek részéről megmutatkozó növekvő igény miatt szükségessé vált cégünk szerkezeti átalakulása, melyre 2017 év során került sor.

Célunk, hogy komplex szolgáltatással tudjunk ügyfeleink rendelkezésére állni, így négy önálló, mégis egymással szorosan összefüggő üzletágat alakítottunk ki, mely tervezési tevékenységet, generálkivitelezést és teljes projekt bonyolítást, ingatlanközvetítést, valamint ingatlan üzemeltetést foglal magában. Ennek köszönhetően képesek vagyunk arra, hogy szorosan összefogjuk azokat a folyamatokat, melyek biztosítják az ingatlan-beruházás sikerességét, ezáltal a megrendelő teljes biztonságban érezheti magát.

Fiatal győri vállalkozókként hisszük, hogy a szakmájukban élen járó vállalkozások egymást erősítve kiemelkedő eredményekre képesek. Egyedülálló csapatunkban olyan hozzáértő, lelkes szakemberekkel dolgozhatunk együtt, akik számára nincs akadályt jelentő feladat.

Cégünk megalakulása óta töretlenül fejlődik és erősödik, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy egyre több partnerrel dolgozunk együtt, szolgáltatási portfóliónk növekszik annak érdekében, hogy minél nagyobb szegmenst fedhessünk le a felmerült igények területén.

Elszántak vagyunk, arra törekszünk, hogy szolgáltatásainkkal teljes körűen kiszolgáljuk megrendelőink elképzeléseit az ötletétől a tervezésen át, egészen a projekt lebonyolításáig és azon is túl – „Valóra váltjuk!”

Dolgoznál velünk?
TEKINTSD MEG AKTUÁLIS ALLÁSAJÁNLATAINKAT!

CSATLAKOZZ!