Építőipari generálkivitelezés

Kivitelezés – Projektbonyolítás

Cégcsoportunk komplex szolgáltatásának köszönhetően szakembereink a legapróbb részletekig ismerik az építkezések folyamatát, széleskörű kapcsolatrendszerrel rendelkeznek, így rengeteg időt, energiát takarítanak meg a beruházóknak. Megszervezzük az egyes munkafolyamatokat, folyamatosan ellenőrzés alatt tartjuk az egyes munkafázisok végrehajtását, korrigálva a felmerülő problémákat, így garantálva azt, hogy az építkezés a kívánt minőségben és határidőre lezáródjon. Felügyeljük a tervezői munkát az összes tervezési fázisban, (terv-véleményezés, terv-észrevételezés szakmánként). Lefolytatjuk a közműegyeztetéseket a vonatkozó szükséges meghatalmazások birtokában illetve ellátjuk a Megbízó képviseletét az engedélyek beszerzésének folyamán. Felügyeljük továbbá  az optimális kivitelezői versenyeztetési konstrukció megválasztását követően az ajánlatkérési felhívás dokumentáció összeállítását is. Megszerezzük az építésügyi hatósági engedélyt. Személyes konzultációkat szervezünk, lefolytatjuk az egyeztetéseket az összes érintett tekintetében. Lebonyolítjuk a garanciális bejárásokat, a Megbízó érdekeit szemelőtt tartva, jó gazda szemmel elvégeztetjük a jelzett hibák javítását, megoldási javaslatot teszünk, támogatjuk az ingatlan kezelőjét.                                                                                                            

Építőipari generálkivitelezés

A projektvezetés terén szerzett sokéves tapasztalatunk, és az ügyfelek részéről megmutatkozó növekvő igény arra ösztönzött minket, hogy 2017-ben újabb  üzletággal – építőipari generálkivitelezéssel – bővítsük cégcsoportunkat.        

Az OLLA Építő Kft. hozzáállása igen egyszerű. Bármit is teszünk, a középpontban az ügyfél áll – vagyis Ön. Tapasztalt szakembereink életre keltik, megvalósítják egyedi elképzeléseit. Célunk, hogy optimális pénzeszköz-felhasználással magas minőségi és szakmai színvonalon alkossunk. 

Köninger-Péter Zsuzsann projektvezető

Köninger-Péter Zsuzsanna
projektvezető

9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky utca 44.
+36 30 185 9722
zsuzsanna.peter@olla.hu
https://www.olla.hu/