Ingatlan üzemeltetés

Megbízható közös képviselőt keres Győrben, aki átláthatóan kezeli társasháza ügyeit és azonnali segítséget nyújt meghibásodások esetén? Az AHAUS Ingatlankezelő Kft. XXI. századi teljes körű megoldásokat kínál a közös-képviselet és társasházkezelés terén.

Fontosnak tartjuk, hogy Ügyfeleink gyorsan és kényelmesen intézhessék ügyeiket, ezért ügyfélkaput, teljesen online ügyintézést, valamint élő chat szolgáltatást biztosítunk. Elsődleges szempont az általunk kezelt társasházak átlátható, naprakész gazdálkodása, ezért a Tulajdonosok bárhonnan, akár telefonjukról online megtekinthetik aktuális közös költség egyenlegüket és a társasházuk működéséhez kapcsolódó dokumentumokat (közgyűlési anyagok, költségvetések, biztosítási kötvény, alapító okirat, házirend). A számvizsgáló bizottsági tagok pedig nyomon kísérhetik a társasház pénzügyi helyzetét. Jogosultságtól függően elérhető számukra a naplófőkönyv, a különböző analitikák (bank, pénztár, közös költség), a bevételek és kiadások.

A kezelésünkben lévő Társasházak részére 0-24 órás gyorsszerviz szolgáltatást biztosítunk partnereinken keresztül hétvégén és ünnepnapokon is. Háztartási vészhelyzet, például csőtörés, áramszünet, dugulás és üvegtörés esetén az azonnali hibaelhárítás fontossága vitathatatlan. Amikor minden perc számít, ne vesztegesse idejét éppen ráérő szakember keresésével. Garantáljuk, hogy hibaelhárító csapatunk a nap 24 órájában szakszerű és gyors segítséget nyújt.

Szeretne Ön is kevesebb közös költséget fizetni? Tapasztalatunk szerint a közös költség díja akár 15%-kal is csökkenthető megfelelő gazdálkodással, a piaci szolgáltatások optimalizálásával és megversenyeztetésével. Mi ezt átvállaljuk Önöktől.Büszkék vagyunk rá, hogy Megbízóink bizalmát nem csak elnyerjük, hanem meg is tudjuk tartani. Az általunk kezelt ingatlanokban több éve jelen vagyunk, Ügyfeleink elégedettségét folyamatosan mérjük, hogy a visszajelzéseikből tanulva tovább fejlődhessünk. A társasházak életében aktívan jelen vagyunk, Lakóink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk. A folyamatos fejlesztések, tulajdonosi támogatás lehetőséget adnak arra, hogy a mai kihívásoknak és igényeknek most és a jövőben is megfeleljünk. Az AHAUS Ingatlankezelő Kft. elmúlt 10 éves eredményes munkáját a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elismerő oklevéllel jutalmazta.

Németh Zoltán - ügyvezető

Szombati Bertold
ügyvezető

9021 Győr, Jókai utca 9.
+36 30 921 8780
info@ahaus.hu
www.ahaus.hu/


Ügyfélszolgálat:
+36 30 921 8780
info@ahaus.hu