Ingatlanközvetítés

2016 tavaszán megalapítottuk az Olla Ingatlan Kft-t. és megnyitottuk első OTP Ingatlanpont irodánkat a győri Jókai utcában. Az OTP Bankcsoport egyedülálló garanciát jelent ügyfeleink számára, mind a hazai, mind a régiós piacon, valamint az OTP széles fiókhálózatának köszönhetően a lehető legtöbb potenciális vásárló számára elérhetővé válnak ingatlanjaink. Kollégáink magasfokú szakképesítéssel és jelentős szakmai gyakorlattal rendelkeznek, valamint folyamatos képzést és támogatást biztosítunk számukra. A klasszikus ingatlanközvetítésen felül a finanszírozásban is segítünk, az OTP Bank által nyújtott kedvezményes hitelkonstrukciókkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Banki háttér
Az OTP Bank közel 400 fiókján keresztül több milliós ügyfélkört tudunk elérni, és felkelteni érdeklődésüket a portfóliónkban lévő ingatlanok iránt.

Kényelmes megoldás
Optimalizált weboldalunk elősegíti, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban találjanak egymásra az érdekelt felek.

Eredményes vevőkezelés
A vevőjelöltek keresési paramétereit és pénzügyi lehetőségeit felmérjük annak érdekében, hogy olyan ingatlant mutassunk be számukra, amely leginkább megfelel elvárásainak. Így eladóink valóban potenciális érdeklődőkkel találkozhatnak.

Finanszírozás/Pénzügyi támogatás
Eladó ingatlanjaink értékesítése érdekében vevőink számára a finanszírozásban is partnerek vagyunk. Az OTP Bank által biztosított, kedvezményes, egyedi finanszírozási konstrukciókat tudunk ajánlani azon ügyfeleinknek, aki nem rendelkeznek a teljes vételár összegével.

Vételi szándéknyilatkozat
A vevők ajánlatait pénzletéttel biztosítjuk, igazolva szándékuk komolyságát.

Kínálati árra tett javaslat
Ingatlanközvetítőink képzettségük és szakmai tapasztalataik alapján segítenek Önnek az ingatlan helyes piaci árának meghatározásában, amely nélkülözhetetlen a sikeres és gyors értékestéshez.

Többszörös esély
Érdeklődőink 80%-a nem azt az ingatlant veszi meg, amire jelentkezett. Amennyiben közvetítő nélkül, saját maga kínálja ingatlanát, csak egy ingatlanra jelentkező érdeklődőt tud generálni. Az Ön ingatlana egyedi portéka az ingatlanpiacon, de számos hasonló lakás van megbízásaink között, így az azokra érkező érdeklődőknek kiajánljuk az Ön ingatlanát is, és várhatóan bemutatjuk, majd eladjuk azt.

Maximális haszon
A vevői visszajelzések is egy kézben összpontosulnak, így a vételi szándék(ok) menedzselése során nem vész szem elől az üzleti fókusz: az ingatlant a piacon elérhető legmagasabb áron értékesíteni. Több érdeklődő esetén megversenyeztetjük az ajánlatokat.

Kiemelt ügyfélkezelés
Elegendő egy értékbecslővel tartania a kapcsolatot: Ő megteszi mindazt, ami az ingatlan piacra kerüléséhez, fókuszban tartásához és adminisztrációjának esetleges módosításához szükséges.

Garancia
Amennyiben a megbízás időtartama alatt megváltozik élete, elképzelése, és mégsem áll szándékában értékesíteni ingatlanát, valamint nem is teszi ezt 12 hónapig, úgy következmény nélkül visszavonhatja megbízását.

Németh Zoltán - ügyvezető

Németh Zoltán
ügyvezető

9021 Győr, Jókai utca 9.
+36 70 422 2959
nemeth.zoltan@otpip.hu
www.otpip.hu