Építőipari generálkivitelezés

A projektvezetés terén szerzett sokéves tapasztalatunk, és az ügyfelek részéről megmutatkozó növekvő igény arra ösztönzött minket, hogy újabb üzletággal – építőipari generálkivitelezéssel – bővítsük cégcsoportunkat.

Az OLLA Építő Kft. hozzáállása igen egyszerű. Bármit is teszünk, a középpontban az ügyfél áll – vagyis Ön. Tapasztalt szakembereink életre keltik, megvalósítják egyedi elképzeléseit.

Cégünk megalakulása óta töretlenül fejlődik és erősödik, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy egyre több partnerrel dolgozunk együtt,  szolgáltatási portfóliónk növekszik annak érdekében, hogy minél nagyobb szegmenst fedhessünk le a felmerült igények területén.

Tevékenységeink célja, hogy optimális pénzeszköz-felhasználással magas minőségi és szakmai színvonalon alkossunk.

4

Kivitelezés – Projektbonyolítás

Cégcsoportunk komplex szolgáltatásának köszönhetően szakembereink a legapróbb részletekig ismerik az építkezések folyamatát, széleskörű kapcsolatrendszerrel rendelkeznek, így rengeteg időt, energiát takarítanak meg Önnek, valamint az építkezés költségvetése sem fogja túllépni az előre kiszámított kereteket.

A generálkivitelező feladata a zökkenőmentes lebonyolítás kezdve az Ön elképzeléseinek megszületésétől a kulcsrakész átadásig – megszervezi az egyes munkafolyamatokat, folyamatosan ellenőrzi, korrigálja az egyes munkafázisok végrehajtását, azaz projektmenedzserként garantálja azt, hogy az építkezés a kívánt minőségben és határidőre lezáródjon.

Tervezés és engedélyeztetés – Megvalósulást megelőzően

A Megbízói igények és a lehetőségek teljes körű feltérképezése, feladat-meghatározások, az építési program, az előzetes költségbecslések összeállításának a felügyeletén van a hangsúly. Közreműködünk a tervezési program összeállításában, szakmai véleményezésben. Felügyeljük a tervezői munkát az összes tervezési fázisban, (terv-véleményezés, terv-észrevételezés szakmánként). Lefolytatjuk a közműegyeztetéseket a vonatkozó szükséges meghatalmazások birtokában illetve ellátjuk a Megbízó képviseletét az engedélyek beszerzésének folyamán. Felügyeljük továbbá  az optimális kivitelezői versenyeztetési konstrukció megválasztását követően az ajánlatkérési felhívás dokumentáció összeállítását is. Megszerezzük az építésügyi hatósági engedélyt. Személyes konzultációkat szervezünk, lefolytatjuk az egyeztetéseket az összes érintett tekintetében.

Utókövetés – Garanciális időszak nyomonkövetés

Ebben az időszakban érkező problémák szakszerű, határidőre történő kezelése zajlik. Lebonyolítjuk a garanciális bejárásokat, a Megbízó érdekeit szemelőtt tartva, jó gazda szemmel elvégeztetjük a jelzett hibák javítását, megoldási javaslatot teszünk, támogatjuk az ingatlan kezelőjét.

13

Lépjen velünk kapcsolatba!

Olla Group Kft.

Gasztonyi Péter

Gasztonyi Péter

Projektvezető

+36 30 185 9722

 [email protected]